Maxiprint Foto

Gode bilder er enda bedre i stort format. Vi tilbyr print i storformat på fotopapir i suveren kvalitet fra Canon, og ønsker du en annen størrelse enn de vi har listet under, er det bare å ta kontakt på post@maxiprint.no for tilbud.

Alle priser er inkl. mva. og gjelder fra 1. januar 2021.

Om papirtypene:

  • Foto Satin er et medium glanset fotopapir som gir flotte detaljer til en meget god pris.
  • Foto Glossy er ekte fotopapir slik du kjenner det. Tykt og superblankt - gir flotte bilder! Du kan virkelig kjenne kvaliteten i dette papiret.
  • Foto Glacier er flaggskipet blant fotopapir. Utrolige detaljer, skarphet og fargemetning, og et papir som har høy motstandsverdi mot falming. Verdt hver eneste krone!

Maxiprint Plakat

Velg mellom mange størrelser og matt eller satin plakatpapir! Ta kontakt med oss på post@maxiprint.no for tilbud på andre størrelser enn de under.

Om papirtypene:

  • Plakat Matt er en matt papirtype som er vannfast, kan lamineres og har gode lysstabilitetsegenskaper. Overflaten er ikke så utsatt for gjenskinn fra lyskilder som glattere papir ofte er.
  • Plakat Glatt er et papir med middels glatthet som gir meget gode detaljer og flott overflate.

Maxiprint Lerret

Prisen er for ferdig printet bilde trukket på blindramme. Ta kontakt med oss dersom du kun ønsker print eller andre størrelser.

Maxiprint Annet

Fant du ikke det du lette etter i listene over? Vi kan levere mye mer enn det som står der, for eksempel bannere, roll-ups, klistremerker og trykk på klær. Ta kontakt med oss og fortell oss hva du er på jakt etter! Kontaktskjemaet finner du her eller du kan sende epost til post@maxiprint.no.